Sky Club

  • NOVO u Sky Club-u - ukoliko idete na maskembal i treba vam kostim. Dođite kod nas, imamo da vam ponudimo preko 40 Diznijevih kostima...
  • Last Minute rođendani - ukoliko zakažete rođendan u "poslednjem momentu" možete stvariti određene popuste...

Sky Reklama

Sky himna

Pusti himnu

O nama

Igrajte se sa nama jer mi zabavu shvatamo za ozbiljno!

Dobrodošli u besprekorno čist, klimatizovan prostor pod konstantnim video nadzorom specijalno je uređen kako bi vama i vašim mališanima vreme provedeno kod nas bilo prijatno i opuštajuće, a rodjendanska proslava ostala u lepom sećanju do sledeće godine.

Nalazimo se u Novom Sadu na dve lokacije: Ticanova 3 (2x200m2) i Somborski bulevar 121 (160m2). U sklopu svakog prostora imamo i baštu (dvorište) namenjeno deci i roditeljima. Prostor za roditelje je fizički odvojen od diskoteke sa obezbeđenim prostorom za pušače.
Mislili smo na naše najmlađe drugare pa i za njih imamo bezbedan prostor predviđen za njihov boravak i igru (prostor obložen strunjačama, sa toboganom i bazenom sa lopticama).

Naši slavljenici imaju od 0 do 14 godina, a sam program i proslavu prilagođavamo uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Raspoloženo i profesionalno osoblje Sky Club-a potrudiće se da udovolji svakoj vašoj želji i željama vaših mališana.

Jedino što nam zameraju je nedostatak termina po želji...
Ne zamerajte već nas pozovite na vreme i rezevišite željeni termin.

Zadnje vesti

Nove slike u našoj galeriji slika
20.05.2014.

Nove slike u našoj galeriji slika
05.02.2014.

Srećna Nova Godina... želi vam Sky Club
01.01.2014.

Nove slike u našoj galeriji slika
31.12.2013.

Pratite nas